#Ruladă de #piept #curcan(pui) în #aluat de #brânză şi nucă


belea_1418207226_kcpiGPzgbelea_1418208147_7UFZ6OeJ8Două bucăţi piept de curcan(pui) (500-600 g)
Două linguri ulei
Una bucată praz
Opt felii de Bacon
Un ou
condimente:sare,piper,vegeta după gust

Aluat
250 g brânză de vaci
75 g nucă măcinată
250 g făină
8 linguri lapte
100 ml ulei
1 praf de sare

Se condimente-za cu sare şi piper bucăţile de piept şi le rumenesc uşor,
pe ambele părţi, în două linguri de ulei încins,
după care le laşi să se răcească.
Cureţi prazul, îl desfaci în
frunze lungi şi le opăreşti în apă fiartă cu sare.
Le scurgi şi le clăteşti sub jet de apă rece.

Pentru aluat, amesteci nuca măcinată cu brânză de vaci, laptele, făină, uleiul,
un praf de sare şi frămânţi. Îl împărţi în jumătate şi întinzi două foi.
Acoperi bucăţile de carne
cu felii de Bacon şi cu frunze de praz şi le îmbraci în aluat, prinzând la capete.
Se ung cu ou bătut şi le introduci în cuptorul preîncălzit la 200° C pentru 30-40 de minute

Se pot servi cu ori ce fel de garnitură după preferinţă

belea_1418205148_diWAgge

Anunțuri