Ruladă cu şuncă şi caşcaval


Betty's Kitchen

Ingrediente:

Pentru foaie: 250 ml apă, 150 g margarină Unirea, 1/2 linguriţă sare, 9 linguri făină, 5 ouă

Pentru umplutură: 6 felii şuncă, 100 g caşcaval, 100 g telemea (sau brânză de burduf)

Mod de preparare:

Se pun la fiert apa, margarina şi sarea. Când margarina s-a topit, se stinge focul, se adaugă făina şi cele 5 ouă, câte unul pe rând. Se amestecă bine, obţinându-se un aluat care curge, pe care îl punem într-o tavă (35 x 27 cm) tapetată cu hârtie de copt şi îl dăm la cuptor. Vom obţine o foaie/blat mai încreţit, dar e normal să fie aşa. Îşi va reveni după ce îl vom umple şi rula.

Între timp, tăiem şunca cubuleţe mici, iar caşcavalul şi telemeaua le radem.

Pe foaia caldă scoasă din cuptor, aşezăm şunca, presărăm brânza şi caşcavalul şi o rulăm pe lungime.

O mai dăm la cuptor pentru 10 minute, până…

Vezi articol original 11 cuvinte mai mult

Anunțuri