Reteta-Blat pufos fara praf de copt


771509blattort-1435b7e06ed2c3df465a

5-oua-la temperatura camerei
150g-zahar pudra
1-vanilie
120g-faina alba de calitate
80g-unt topit

Se amesteca zaharu cu ouale se mixeaza bine pina devin pufoase
Apoi punem faina amestecind bine cu o spatula
Topim untu si punem in comozitia pufoasa -untul are tendinta sa se lase in partea de jos
deci amestecam bine ,bine sa se incorporeze bine ….
imediat aluatu
Se toarna aluat în forma de tort unsa cu grasime.
Se coace la 180 de grade 30-45 minute
Cind e gata se verifica cu scobitoarea

Atentie reusita acestui blat de tort fara praf de copt este:
ouale la temperatura camerei,
zaharu cu ouale se bat fff bine
faina calitate
untu topit nu fierbinte se incorporeaza in aluat
mestecind bine si in partea de jos cu o spatula
imediat se pune in tava de copt si se da la copt51a9ccfeb84e59b6c70086ecc2b930abcropped-3c970c1fa2bfccc7b258b0e484c5175e1.jpg

 

Anunțuri