Rulou cu brocoli si sunca


30db4d4013f0a41bfa312373936524bb1pachet foietaj
4 oua mari
1 capatina brocoli -cam 250g
piper,sare , si alte condimente dupa preferinta
2 linguri ulei
1 lingurita mustar
250 sunca
Am desfacut brocoli in buchetele si am pus la fiert in apa cu sare 3-4 minute
se pune la scurs si se sterge cu servetel de hirtie sa fie cit mai uscat
Intr-un bol amestecam împreuna mustar, sare, piper si ouale.In acest amestec adugam sunca
si brocoli
Punem in tigaie uleiu si adaugam compozitia amestecind usor lasam cam 2-3 minute
Pregatim foile de foietaji fiecare foie se unge in parte cu ce doriti ulei s-au unt topit .
primele 6 foi unse si punem compozitia apoi peste compozitie inca 6 foi si rulam avind grija la
capete sa fie si ele strinse.
Forte important nu rula strins , se aseaza in tava cu fata in jos si deasupra
facem cu un cutit 4 intepaturi sa aiba pe unde iesi aburu .Pe deasupra se unge cu galbenusi
de ou s-au unt topit se da la cuptotoru incalzit la 180 grade cam 15 minute .
Pina devine auriu ,se lasa la racit si se feliaza

BBQttkjVfxmbcWSWthLB

Anunțuri