Ardei umpluti cu carne tocata si feta


cfa6972bc37fa77094fc83a341fedc74_view 500g-carne tocata amestec
6 ardei grasi
2 cepe mai marisoare
1 -rosie cruda
un borcan de rosii decojite in bulion
200g feta
ulei
sare,piper si frunze de telina s-au patrunjel obtional
1/2 supa de legume este mai gustoasa decit cu apa
Se taie capacelu la ardei si se curata bine de simburi apoi pregatim compozitia .
Int-ro tigaie punem uleiu si calim o ceapa si punem carnea tocata amestecind bine
Rosia cruda si feta se taie cubulete le codimentam si punem peste carnea tocata
Se codimenteaza dupa gustu fiecarei si lasam la foc mic pina feta este usor topit.
Se umple ardeii cu aceasta compozitie .
Intr-o oala,tigaie se caleste cealalta ceapa asezam ardeii si peste ei punem rosiile decojit .si condimente.
Se compecteaza cu supa de legume .Se dau la foc mic cam 26-30 minute Se pot servi cu garnitura ,smintina. Reteta aiciab50af6af4b72d9c44be7046cd04491b_view

Anunțuri