Tort sufleu cu blat de biscuiti



se sfarima marunt biscuitii eu iam facut cu robotu se amesteca cu untu topit si vanelia apoi se aseaza in forma de tava in care se pune hirtie de copt si cind scoateti ,scoateti cu hirtia cu grija sa nu se strice blatu se modeleaza bine,bine si se da la frigider pina se intareste apoi pregatim crema
Sufleu-crema
3 albușuri de ou
500 ml . smântână ( 33 % )
Zahăr tos 3/4 cana
1 praf vanilie
brânză- mascarpone-1pachet
gelatina 10 + 100 ml . apă

Gelatină pregatiti în conformitate cu instrucțiunile din pachet
Bate pina devine alb într-o spumă solidă + zahar + crema + vanilia +mascarpone ! După adăugarea mascarpone puneti robotu la cea mai mică viteză și doar un pic ! Se toarnă apoi gelatina
Controla forma a substratului din frigider , și umple -l cu masa rezultată , se netezeste bine apoi se da trei ore la frigider sa se intareasca suficient !
Apoi se separă ușor forma și aranja pe gustul tau! cu cacao,fructe, ciocolata.Reteta aici

c63126c3586f8a52ea95837d6e288d83

Anunțuri