Reteta de gogosi umpluti cu gem s-au nutella


 

d319b621a91cd9229eda8eb304ed8194_view14cani faina
1pachetel de drojdie uscata cam de 7 g
2linguri zahar
2/3cana cu lapte sa fie caldut
4-5 linguri unt sa fie topit
1 cana cu smintina ,1ou,sare ,dulceata s-au nutella dupa preferinta
Intr-un castronel amestecam laptele,zaharu si drojdia lasam 10 minute pina se dizolva bine.
Apoi intr-un lighean punem faina in ploaie si sarea .
La amestecul de drojdie punem dupa ce sa dizolvat ou batut bine,smintina si untu topit.
Se framinta bine ,bine
Acoperim vasu si punem la caldura la dospit lasam pina isi dubleaza volumu.
Dupa ce a crescut intindem pe o suprafata plata si taiem cercuri cu un pahar.
In uleiu bine incins punem gogoasele la prajit .
Dupa ce s-au racit crestam gogoasa putin pe o parte si umplem cu o lingurita de gem,nutella dupa preferinta .
daca aveti un gem mai tare se poate umplea si inainte .
S-au pudrati cu zahar praf fara dulceata .Din cantitatea asta ies putine va safatuiesc sa dublati cantitatea.bauta. folositi aceasi cana

Anunțuri