Reteta -Tort de cafea


ciasto-kawoweToate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei

Tort

  • Unt 225 g
  • 225 g făină de secară sau făină tort (am folosit secară..
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita de cacao
  • 225 g de trestie de zahăr pudră
  • 4 ouă
  • 3 linguri de cafea instant reconstituite cu 2 linguri de apa

Glazura:

  • 100-115 g de ciocolată albă
  • 55 g de unt
  • 3 linguri de lapte
  • 175 g zahăr pudră
  • Faina, praful de copt si cacao cerne printr-o sita intr-un castron. Adauga untul topit, trestie de zahăr, ouă, și de cafea pregătite în avans (răcit). Se amestecă-Am folosit un blender, care lucrează la viteză mare.Se pune hârtie pergament in tava de 28 x 18 cm se toarna compozitia si se baga  în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 180 ⁰ C pentru 35-40 de minute.Când aluatul este gata, pregăti glazura.Ciocolata, unt și laptele   se amesteca  pe baie de abur și se amestecă până când ciocolata se topește Se adaugă zahăr pudră și se amestecă bine.http://panipanidomu.pl/ciasto-kawowe/
Anunțuri