Chiftelute in sos de ciuperci servite cu orez


91c31c4420ba4d61ec66df8b1a9f14e4sosul

500 g ciuperci * 1 Ardea rosu * 1 ardei gras verde * 1 ardei gras galben * 2, morcovi mici, subțiri * 1 cutie de rosii tocate * 4 linguri de mazăre congelată * 1 ceapa mare * 2 catei de usturoi * 3 linguri ulei de măsline * 150 ml frișcă * 1 lingurita boia de ardei dulce * Sare si piper dupa gust

chiftele

500 g carne tocată de curcan  s-au pui,porc * * 1 ou mare * 2-3 linguri de gris * 1 ceapa mica, tocata marunt * 2 catei de usturoi, zdrobit * 1/2 lingurita  vegeta * Saredupa gust * 2 ciupituri mari de piper

Ardei si ceapa se taie în fâșii, ciuperci în bucăți mici (am avut o mulțime de ciuperci, asa ca le taie în optimi), și morcovi în felii subțiri. Încălziți uleiul într-o cratiță și se adaugă legumele tocate. Prăjesc câteva minute, apoi se presara cu sare. Când ciupercile emana apa, se adauga usturoiul taiat marunt si mazare. Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional. Apoi se adauga rosiile, smântână, piper și ardei dulce. Gatiti pentru 2-3 minute și să ia de pe foc. Amestec de carne cu restul ingredientelor și se amestecă până când ingredientele sunt combinate. Carnea pe care o formează chiftelele. Eu am facut 4 mari, dar dacă preferați  mici, împărțiți carnea în 8 părți. Legume cu sos traduce într-un vas mic caserolă și aranja chiftele pe partea de sus un pic, împingându-l în legume. Se coace la 200 de grade aproximativ 40-45 de minute.
Se serveste cu orez.POFTA BUNA 91c9b2ab65992578d0844a791faa54b7ardei-3 in unu-644x416fairy_crouched2_md_clr

Anunțuri