Prajitura desteapta cu cacao si arome


fdc8766ccb0e716a3e8340e4bc4441af9 oua
7 linguri de faina
2 linguri de cacao
1 l lapte
250 g zahar
200 g unt topit si racit
Arome (rom, coaja lamaie, coaja portocala, extract vanilie)

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga untul topit si racit, apoi treptat se adauga laptele amestecand in continuu cu mixerul la viteza mica. Se adauga aromele.
Albusurile se bat spuma, se incorporeaza usor faina amestecata cu cacao, amestecand incet, de jos in sus, pastrand consistenta pufoasa.
Se toarna peste albusuri compozitia de galbenus, amestecand cu grija pentru a pastra textura.
Se toarna in tava si se da la cuptor timp de 25-30 minute, la 180°C.
35806667lamaie-8f7a0766a39546fe90bf9a2b1114a0d6bd4b81840ca0ec2b91781528Ginuca-8604-30876-29177

Anunțuri