RETETA-Cartofi noi si aripioare rumenite 2013


508x318_cartofi-noi-si-aripioare-usturoiate-41583508x318_cartofi-noi-si-aripioare-usturoiate-41583

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 crenguta cimbru verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca supa de pui
  • se curata si se spala carnea si cartofii.cartofii se taie felii,aripioarele se usuca cu un servet.usturoiul se piseaza,apoi se amesteca cu piper si sare.se toarna peste cartofi si aripioare acest amestec si se „tavalesc” bine ca sa se condimenteze bine pe toate partile.

    se pun intr-o tava termorezistenta,se toarna supa,se presara cu cimbru tocat si se dau la cuptor cam pt 45 minute,pana capata o culoare aurie aripioarele si cartofii sunt patrunsi.

    este o reteta usoara si foarte gustoasa!

    pofta mare!

  • 02poiybTu0d_rjeKcz
Anunțuri